Over mij

Jouw marketing vriend

Marco van Ham

Ik ben Marco van Ham en ik heb een passie voor online gaming.

Online het nieuwe niveau bereiken, ik vind dat geweldig. Ik bedoel deze keer niet gamen met een game controller (al vind ik dat ook heel leuk) maar content marketing sales Funnels, e-maillijsten en advertenties. ik definieer me ook niet op één specialisme zoals bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn of Google ads, contentmarketing of coaching. Nee, ik vind  dit allemaal super leuk. De kracht van de online marketing game is om al deze onderdelen met elkaar te verbinden.

Mijn doel?

Jou met een beetje durf de online marketing game laten zien hoe je hele onderneming in het volgende level kan brengen. Van meer durven tot meer omzet en van nieuwe klanten tot ambassadeurs. Ik denk in de gehele breedte met je mee en help je bij de uitvoering. Of je nu een nieuwe strategie nodig hebt, beter gamer wil worden in de online marketing game, een website wil laten bouwen met funnels en e-maillijsten of advies wil inwinnen voor jouw onderneming, hier vind je de ad-ons voor een betere gameplay!

 

Iets over mij

– Mijn eerste website bouwde ik al in 2001. Daarvoor was ik al actief met coderen bezig. Leuk weetje: toen bestond GOOGLE nog maar net 3 jaar.

– Ik startte mijn eerste online marketing bureau in 2005 ik was toen 24 jaar. Op dat moment bestond Facebook nog niet eens. Het voordeel hiervan is dat ik echt alles vanaf het begin op de voet heb kunnen volgen en daardoor ook met meer mogelijkheden over de brug kom.

– Wanneer we mailen en/of appen zou je kunnen denken: wat schrijft hij raar of vallen er spel fouten op. Dit komt omdat ik dyslectisch ben. Dit betekent wel dat mijn werk altijd gecontroleerd wordt voor ik iets publiceer.

– Ik vraag altijd om samen een “digitaal kopje koffie te drinken” en bel je dan gewoon via whatsapp of Messenger met de camera aan 😉

 

 

WhatsApp Image 2019-05-20 at 12.56.10(2)
Foto-icon-011

Hoe kom ik dan aan al deze kennis?

Buiten dat ik voortdurend bezoeker ben van nationale en internationale beurzen en seminars  en investeer in opleidingen en trainingen heb ik ook hands-on ervaring binnen verschillende branches. Zo was ik manager van een grote evenementen bureau. In 2005 startte ik een online marketingbureau en werkte ik voor grote (online) ondernemingen (zoals KPN, NTI, Bol.com, enz.). In 2012 ging ik werken voor een grote online marketing organisatie en nu help ik talloze ondernemers met Jonyc.eu naar een hoger online niveau.