Huur mij in

Jouw Onderneming Zorgeloos Online

ONDERSTEUNING WAAR JIJ HET NODIG HEBT

Met J.O.Z.O. speel ik de online marketinggame voor jou, zodat jij je op je onderneming kan storten. we stellen samen een pakket samen die jouw onderneming nodig heeft. Daarnaast werken we actief aan je Online branding. In dit pakket krijg je namelijk elk kwartaal een gratis foto shoot op locatie  t.w.v. €199,- excl. BTW.

 
 

 

vanaf €500,- excl. Btw per maand

Email marketing Jonyc

Email marketing

Samen met jou kijk ik naar de boodschap die je over wil brengen en geef ik passend advies. Daarnaast neem ik natuurlijk ook écht werk voor je uit handen door de mails in de juiste volgorde op te stellen en te versturen. Ik zorg ook dat jouw maillijsten up-to-date zijn én dat er mails met  goed resultaat worden verstuurd. En die maillijst opbouwen… daar kan ik je natuurlijk ook jou ook bij helpen.

sociale-media-2

Sociale Media Brandig

Instagram, Facebook of misschien toch LinkedIn, welk platform past  nou het beste bij jouw onderneming? Samen met jou beoordelen we de verschillende kanalen en krijg je een passend advies per kanaal. Geen tijd om zelf fulltime met sociale media bezig te zijn te zijn en te analyseren? Geen probleem, ik speel het spel voor je.

 
 

 

ads

Betaalde advertenties

Zijn jij en je onderneming klaar voor betaalde advertenties die echt gericht resultaat opleveren? Dan ga ik graag met je aan de slag om een of meer campagnes op te zetten en ze te optimaliseren. Echter ben ik hier wel heel realistisch in en geef ik ook aan als je onderneming hier nog niet klaar voor is.

 
 

 

Strategie opfris sessie

JOUW EIGEN MARKETINGSTRATEGIE EVEN OPFRISSEN MET INTENSIEVE BEGELEIDING

Game je al lekker met de online marketing game maar wil je méér resultaat? Of heb jij behoefte aan even een op een ondersteuning?  bij één of meerdere kanalen? Vraag  dan een strategie opfris sessie aan! In de strategie opfris sessie bekijken we welke onderdelen je al benut en geven we een boost met de online marketing strategie binnen jouw onderneming! 

 
 

€99,- excl. BTW per sessie

Copywriting / Blogging

Copywriting / Blogging

Met alleen een goed marketingplan ben je er nog niet. Het moet natuurlijk ook wat opleveren. Marketing mag geen geld kosten, En met beeld hoort ook goeie tekst.

Foutloos schrijven is belangrijk, maar dat het je ideale klant aanspreekt is net zo belangrijker. Samen bepalen we de toonzetting van jouw onderneming. Vervolgens schrijven wij teksten die resultaat opleveren. Blogs, websiteteksten, een nieuwe flyer of een mooie call-to-action, als het met tekst te maken heeft, regel ik de juiste tekst schrijver die bij jouw onderneming past. 

 

 

sociale-media

sociale media beheer

Bij de sociale media branding hebben we al gekeken wat het beste bij je onderneming past. In het pakket “Jouw Onderneming Zorgeloos Online (JOZO)” zorg ik voor de juiste content, dat alles op het juiste moment online staat, dat de engagement hoog blijft en dat we de juiste stappen zetten om jouw sociale media bereik organisch te laten groeien!

 

 

warenty

Online wetgeving

Online aanwezig zijn is een must in de huidige ondernemers wereld, maar is jouw online strategie wel marktconform? En hou je je aan de juiste GDPR(AVG) en privacy regels? Zijn je algemene voorwaarden wel duidelijk voor iedereen?
Ook hier help ik je graag verder mee en blijf ik voor jullie op de hoogte van wijzigingen in wet- en regelgeving.